четвер, 12 квітня 2018 р.

Україна - космічна держава

     12 квітня, з нагоди Дня космонавтики, та з метою ознайомлення учнів з історією цього свята, в СЗШ І-ІІІст.с.Носівці було проведено ряд заходів.
     Учні 9 класу з вчителем фізики Редчук С.В. провели урок-конференцію для учнів 6,8 класів на тему “ВНЕСОК  УКРАЇНСЬКИХ ВЧЕНИХ У РОЗВИТОК КОСМОНАВТИКИ”.
     Мета уроку : познайомити з історією святкування  Всесвітнього дня авіації і космонавтики,ознайомити з  біографією українських винахідників,  першого космонавта України – Леоніда Каденюка , розвивати  творчі здібності, мислення, знання про космос, фізичні основи польоту, прививати цікавість до пізнання космічних просторів, формування почуття патріотизму та національної гідності.
     Для учнів початкової школи вчитель фізики Редчук С.В. та учні 5 класу провели  захід «Космічна подорож ».
     Мета заходу : дати дітям елементарне уявлення про космос, Сонце, сонячну систему, зоряне піднебіння, Землю і Місяць; закріпити знання про планету Земля; розширити знання дітей; розвинути увагу, уяву, мислення; виховувати активність, бажання дізнатися, щось небуть нове про нашу планету.
     Активну участь учні 1-4 класів взяли у змаганнях присвячених Дню космонавтики. Переможці були нагороджені медалями «Головний конструктор космічного корабля!», «Науковець!», «Космонавт-випробувач!», «Справжній космонавт!»
   Шкільний бібліотекар Волос Л.С. підготувала виставку літератури в бібліотеці на тему « 12 квітня – День космонавтики»

Розробка уроку конференції з фізики   Переглянути /   Завантажити

Виховний захід "Космічна подорож"    Переглянути  /  Завантажити
     















Немає коментарів:

Дописати коментар